Disney službeno krenuo u razvoj 'Deadpool 3'

Disney službeno krenuo u razvoj ‘Deadpool 3’

Čini se da se Marvelov najdraži merc with the mouth napokon vraća u akciju! Na frontu Deadpoola sve je tiho otkako je Disney kupio Foxa i najavio planove za spajanje X-Men u Marvel Cinematic Universe. Mnogi su se pitali bi li R-rating bila previše za obiteljsku franšizu. Međutim, čini se da franšiza prevladava jer Disney i Marvel Studios kreću naprijed s Deadpool 3, a Ryan Reynolds se vraća producirati i glumiti.

No, ovoga će puta biti novi scenaristi. Prema Deadlineu, Reynolds i Disney žele sestre Wendy Molyneaux i Lizzie Molyneaux-Loeglin da napišu Deadpool 3. Iako možda još uvijek nisu poznata scenaristička imena, sestre Molyneaux su u porastu, radeći na Bob’s Burgers nekoliko godina. Njihova nova serija, The Great North, trebala bi premijerno biti prikazana na FOX-u 2021. godine, a već je obnovljena za drugu sezonu.

Justin Kroll iz Deadlinea, koji je objavio vijest, oglasio se na Twitteru kako bi razjasnio neke stvari oko franšize Deadpool, napominjući da će treći film još uvijek biti R-rated. Bilo je zabrinutosti da bi Marvel želio prizemljiti Deadpoola kako bi ga uvrstio u MCU. Srećom, te se dvije stvari međusobno ne isključuju, a njegova će se velika usta otvoriti i u trećem filmu.

Iako je ton postavljen da ostane, promjena u scenaristima predstavlja novost za franšizu koja obara rekorde. Oba Deadpool filma napisali su Rhett Reese i Paul Wernick, pa će ovaj treći dio biti prvi bez njih.

Što se režisera tiče, još nije bilo vijesti o tome tko će voditi Deadpool 3. Tim Miller je režirao prvi film i prvotno se trebao vratiti za Deadpool 2, ali je na kraju ostavio projekt zbog kreativnih razlika. David Leitch uskočio je i režirao Deadpool 2 umjesto Millera, a mnogi bi mogli očekivati ​​da se vrati u Deadpool 3. Međutim, Leitch je posljednjih godina postao vrlo traženo ime i njegov je budući raspored već prilično ispunjen. Vjerojatno se neće vratiti za sljedeći film.

Bez obzira na to tko preuzima ulogu redatelja, franšiza Deadpool napokon se kreće prema naprijed u Disneyju, omogućavajući obožavateljima širom planete da željno isčekuju povratak Wade Wilsona.

Similar Posts