Dexterovi obožavatelji imaju se zbog čega uzbuditi, jer čini se da je Showtime naručio 10 epizoda za pseudo devetu sezonu. To bi bila dovoljno zanimljiva vijest, ali zvijezda Michael C. Hall također se vratio u sedlo da ponovi svoju ulogu, a izvršni producent originalne serije Clyde Phillips također se vratio kao showrunner (javlja TV Line). Preporod bi trebao započeti proizvodnju ove zime, a Showtime želi pokrenuti ga negdje u jesen 2021. Serija je završila 2013. godine, a ostaje vidjeti hoće li se revizija promijeniti ili učiniti bilo što da preokrene kraj koji nije baš naišao na odobravanje.

“Dexter je tako posebna serija, kako za milijune obožavatelja, tako i za Showtime, jer je ova probojna serija pomogla da se naša mreža stavi na kartu prije mnogo godina”, rekao je predsjednik Showtimea Gary Levine u izjavi. „Ponovno bismo posjetili ovaj jedinstveni lik samo ako bismo pronašli kreativan pristup koji je uistinu bio vrijedan briljantne, originalne serije. Pa, sretan sam što mogu izvijestiti da su ga pronašli Clyde Phillips i Michael C. Hall i jedva čekamo da ga snimimo i pokažemo svijetu! ”

Serija je debitirala 2006. godine i pokrenula osam popularnih sezona, iako je, kao što je gore spomenuto, finale serije u najmanju ruku podbacilo. U toj je epizodi lažirao vlastitu smrt i pretpostavio novi identitet, drvosječu, a ostaje za vidjeti hoće li nova serija nastaviti tamo gdje je to stalo ili će obnoviti ili prepisati nešto od onoga što se dogodilo.