U 6 sezoni Arrow, Deathstroke će dobiti dvije, svoje epizode, sa svojim flashbackovima (pogledi u prošlost).

Kreator serije Arrow, Marc Guggenheim, u razgovoru s Colliderom dotakao se i priče o Deathstroke.

Slade Wilson – Deathstroke

Nakon završetka 5 sezone, završila je i Oliverova flashback priča, uz to na kraju sezone se vratio i jedan od najboljih likova u seriji, Slade Wilson poznatiji kao Deathstroke. Collider ga je upitao zašto ga nisu prije vratili s obzirom na to da je toliko popularan bio u seriji. Kreator je rekao da su dobili naputak od Warner Bros i DCa da ga ne upotrebljavaju više u Arrow seriji, zato što je lik Deathstroke trebao biti glavni negativac u novom Batman filmu, baš kao i likovi iz filma Suicide Squad. Ali is prošle godine ponovno su im javili da mogu upotrebljavati lik Deathstroke (vjerojatno zato što su nastale velike promjene na filmu Batman).

Sada kada su ponovno dobili prava na Slade Wilson/ Deathstroke, kreator to želi iskoristiti i on je jedan od likova koji će dobiti svoje poglede u prošlost, u dvije epizode, dosta rano, već u 5 i 6 epizodi. Čini se kako žele otkriti više o Slade Wilsonu, prije nego je došao na otok Lian Yu i upoznao Oliver Queena, ponajviše njegov vojni trening i njegovu obitelj, nešto poput mini ‘origin’ priče.

Slade će i dalje, najvjerojatnije, biti nešto između prijatelja i neprijatelja, Oliveru i prijateljima, ali u kojoj količini još ne znamo, ali jedva čekamo vidjeti.