Arrowverse stvara prostor za potencijalni novi dodatak.

CW razvija Wonder Girl, dramsku superhero seriju o liku DC-a Yari Flor, latino-amerikanki koja potječe od amazonske ratnice i brazilskog boga rijeke, izvještava Deadline. Preuzimanjem titule Wonder Girl, Yara koristi svoje nove moći u borbi protiv zla i spašavanju svijeta.

Vrijedno je napomenuti da je ime Wonder Girl u prošlosti dobivalo sidekick ili mlađu verziju Wonder Woman – što bi The CW opasno približilo vlastito verziji Justice Leaguea.

Dailyn Rodriguez (Queen of the South) napisat će projekt koji će producirati Berlanti Productions koji je, tako rečeno, otac svih DC serija,

Ako se naruči za seriju, Wonder Girl pridružila bi se brzo razvijajućem popisu Arrowverse serija koje se trenutno emitiraju na The CW. Iako je vodeća serija Arrow završila svoje osmosezonsko prikazivanje početkom ove godine, mreža još uvijek ima The Flash (povratak u sezonu 7. u veljači), DC Legends of Tomorrow (povratak u sezonu 6. negdje 2021.), Supergirl (šesta i završna sezona negdje 2021.), Batwoman (povratak u 2. sezonu s novom vodećom glumicom u siječnju), Stargirl (koja se vraća u 2. sezonu 2021.) i novopridošla serija Superman & Lois (premijera u veljači).

Uz to, Wonder Girl nije jedini pilot trenutno naručen unutar DCEU-a, jer je u razvoju još uvijek Arrow spin-off Green Arrow and the Canaries, Black Lightning spin-off Painkiller, ali i Titans spin-off o liku Red Hood. U svakom slučaju, za DC fanovima neće manjkati serija za gledanje.