DC film 'Blue Beetle' pronašao redatelja

DC film ‘Blue Beetle’ pronašao redatelja

Nakon brojnih lažnih glasina, DCev lik Jamie Reyes, poznat i kao Blue Beetle napokon će se probiti do ekrana, u novom filmu koji će režirati Angel Manuel Soto. Lik je debitirao u live action inkarnaciji u Smallvilleu, u epizodi koja se usredotočila na Booster Gold. Ta se dva lika često mogu naći zajedno, a većina glasina o filmovima i TV-ima lebdjela je oko lika Blue Beetlea, uključujući i Boostera, iako još nije jasno hoće li to ovdje biti slučaj. U mnogim svojim nastupima Jaimea se može poistovjetiti s verzijom Peacemakera, likom koji će se pojaviti u The Suicide Squadu, a zatim nastaviti s vlastitom HBO Max serijom.

TheWrap, koji je objavio vijest, izvještava da će film napisati scenarist remakea Scarfacea Gareth Dunnet-Alcocer, a režirati Charm City King redatelj Angel Manuel Soto. Film će označiti prvi veliki izlazak za latino superheroja i prvi put da je to bila prvenstveno latino posada. Prethodni latinoamerički likovi koji su se pojavili u DC filmovima prebačeni su u sporedne uloge u timskim filmovima.

Blue Beetlea su stvorili Keith Giffen, John Rogers (Leverage) i Cully Hamner, Jaime Reyes/Blue Beetle debitirao je 2006. godine kao dio priče Infinite Crisis. Preuzeo je upražnjenu ulogu nakon smrti Teda Korda, drugog Blue Beetlea. Iako je originalni Blue Beetle – Charltonov Dan Garrett – bio metahuman koji je pokretao čarobni scarab, Ted nikada nije uspio iskoristiti tu snagu, već se oslanjao na vlastitu obuku i znanstvenu stručnost. Za Jaimea, scarab je uspio – ali ispostavilo se da je to bio u stvari napredni izviđač zlonamjerne vanzemaljske armade koja se pripremala za invaziju na Zemlju.

Similar Posts