SYFY je nakon tri godine otkazao Dark Matter i to s ostavljenim cliffhangerom (ne dovršenu), dok je Killjoys obnovljen za još dvije sezone.

Obje serije su postale solidno popularne među ljubiteljima SF serija i filmova, ali SYFY, je nažalost otkazao Dark Matter. Osobno sam pratio Dark Matter prve dvije sezone, ali ovu treću mi se nekako nije dalo početi. Ok je serija, ali ima puno boljih. S druge strane Killjoys sam odustao nakon prve epizode, pa ne mogu puno reći o njoj.

Radnja serije Dark Matter je sljedeća:

Šest osoba se probudi na napuštenom svemirskom brodu. Ne mogu se sjetiti tko su oni ili što rade tamo. Zaputili su se da pronađu odgovore.

Dark Matter

Killjoys navodno kažu da se dosta popravio i odlučili su mu dati dodatne dvije sezone, koje će mu biti i zadnje, po trenutnim vijestima. Tako da će za razliku od serije Dark Matter dobiti svoj konačni završetak. Iduća sezona se očekuje na ljeto 2018, a zadnja će biti u 2019.

Killjoys

Radnja serije Killjoys je sljedeća:

U Quadu, planetarnom sustavu na rubu krvavog međuplanetarnog rata, zabavni trio lovaca na glave pokušavaju ostati nepristrani dok traže smrtonosne naloge.