Danny Boyle misli da bi Robert Pattinson trebao biti novi James Bond

Danny Boyle misli da bi Robert Pattinson trebao biti novi James Bond

Ako se pita Danny Boylea (127 Hours, Slumdog Millionaire, 28 Days Later…), Robert Pattinson bi postao novi James Bond. Bruce Wayne, Jame Bond i Edward Cullen… kakav bi to bio životopis.

U intervju s The Guardian za svoj nadolazeći mjuzikl Yesterday, Boyle je ukratko raspravljao o svom iskustvu radeći na (a potom je i maknut) Bondovoj franšizi.

Ovaj Britanski filmaš je rekao da je nedavno vidio sci-fi film od Claire Denis, High Life, u kojem glumi Pattinson. On je rekao, “To je bilo tako bizarno, zato što sam ja tamo sjedio i razmišljao: ‘O moj Bože, on bi ga trebali izabrati za sljedećeg Bonda.'”

Danny Boyle misli da bi Robert Pattinson trebao biti novi James Bond

Boyle ne misli da bi Pattinsonove relativno mlade godine bile problem [ima 33 godine]. “Ne, ne,” razmišljao je. “On mora biti u svojim tridesetima. Koliko je bio star Connery? On je spreman sada.”

Pattinson je na putu da postane novi Batman, tako da to još podupla s Bondom se čini poprilično nemoguće u ovo vrijeme. Možda jednom u budućnosti. Bond 25 će biti posljednji film Daniel Craiga s konstantnim glasinama oko njegovog nasljednika.

Bond je radio na scenariju za posljednjeg Bonda, kada su on i njegov Trainspotting i The Beach suradnik John Hodge iznenadno skinuti s projekta, zbog navodnih kreativnih razlika s producentima filma.

“Ja sam bio s Johnom i njima se nije svidjelo što mi radimo i bilo je bolje da se raziđemo,” on je objasnio. “Što smo mi radili je bilo dobro. Ali očigledno nije bilo ono što su oni željeli.”

Danny Boyle misli da bi Robert Pattinson trebao biti novi James Bond

Na pitanje zašto se uopće upustio u producentski/studio vođenu franšizu, Oscarovac Boyle je pojasnio, “To je u konačnici ono što naučite. Ali moraš optimistično ući u tu stvar. To je kao zaljubiti se. Ne možete ući čuvajući se i pokušavajući se zaštiti. Morate biti otvorena srca i biti spremni ostati povrijeđeni – pa što ona ako ostanete s malo modrica. Vi budete dobro plaćeni i dobro paze na vas kasnije. Dakle, na kraju su to problemi sa šampanjcem.”

Boyleov Yesterday dolazi u kina 28. lipnja, dok sljedeći Bond 25 dolazi u kina 08. travnja 2020. godine.

Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici mislite li da bi Pattinson trebao biti sljedeći Bond?

Similar Posts