Stigle su prve promo fotografije za zaključna dva dijela Arrowverse crossovera Crisis on Infinite Earths, kulminacije ovo superhero svemira nakon kojeg Multiverzum više nikada neće biti ono što je nekad bio.

Anti-Monitor je pobijedio! Multiverzum i svi njegovi beskonačni svijetovi su u potpunosti razoreni. Jedina nada koja je ostala za spas Multiverzuma je sedam Paragona – The Flash, Supergirl, White Canary, Batwoman, Lex Luthor, Martian Manhunter i Dr. Ryan Choi – koji se trenutno nalaze na mjestu izvan vremena i prostora te moraju poduzeti potrebne mjere da bi porazili ovog moćnog neprijatelja i ponovno obnovili Multiverzum. U isto vrijeme, Green Arrow je svojom voljom ostao na Purgatory (Čistilište) kako bi ispunio svoj viši cilj koji bi mogao biti presudan u konačnom obračunu za spas Multiverzuma.

Ovog mjeseca smo gledali prva tri dijela ovog petodijelnog, šestog anualnog i najvećeg dosadašnjeg crossovera u Arrowverse svemiru. A sredinom idućeg mjeseca ćemo vidjeti isčekivani zaključak sa posljednja dva dijela u kojem nas očekuje konačni obračun između Anti-Monitora i najvećih heroja Multiverzuma. Uz to ćemo otkriti pravu sudbinu Olivera Queena/Green Arrowa i podrijetlo Monitora i Anti-Monitora čije su nesuglasice i dovele do destrukcije svih beskonačnih svijetova.

U prvim promo fotografijama vidimo da je sada sve ograničeno na posljednih sedam Paragona i glavnog negativca Anti-Monitora na kojeg sada imamo i bolji pogled nego u onoj jednoj sceni koliko ga je bilo u prva tri dijela. Pariah, Superman, Black Lightning i ostali pozitivci su, prije nego ih je Anti-Monitor zbrisao sa lica zemlje, rekli Anti-Monitoru da će ga Paragoni poraziti jednom za svagda. Vrijeme je za konačni obračun od kojega zavisi beskonačni broj svijetova u Multiverzumu.

Crisis on Infinite Earths biti će zaključen 14. siječnja sa četvrtim i petim dijelom koji su zasebne epizode serija Arrow (S08E08) i Legends of Tomorrow (specijalna epizoda, S05E00).

Crisis on Infinite Earths, četvrti dio, promo fotografije: