CW-jev nadolazeći crossover događaj Crisis on Infinite Earths će obuhvatiti hrpe gostujućih pojavljivanja u cameo uloga, ali jedna od većih gostujućih zvijezda će biti Brandon Routh. Routh, koji trenutno glumi u DC’s Legends of Tomorrow kao Ray Palmer, prije je nosio crveno plavo odijelo Supermana u filmu Superman Returns. To nije završilo stvaranjem nove franšize kako su se svi uključeni nadali, ali on sada ponovno ima priliku pojaviti se kao Čovjek od Čelika u Crisis on Infinite Earths kada preuzme ulogu Kingdom Come Supermana. Routh je prije dva dana slavio rođendan, a njegova kolegica iz serije Legends, Tala Ashe, mu je čestitala tako što je otkrila iza kulisa sliku njih dvoje, s Routhom u Supermanovom odijelu.

Kao što možete vidjeti ispod na slici, Routh će poprilično izgledati kao lik iz klasičnih priča, koje se odvijaju u budućnosti i stariju verziju Supermana. Ikonični crveno-crni simbol nalazi se na njegovim prsima, pa čak možete vidjeti i nekoliko sijedih vlasi u njegovoj kosi, a jedva čekamo da vidimo Routhovu verziju Supesa u akciji.

Sliku možete vidjeti ispod.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

happy birthday to the incomparable, kind and SUPER(!!!) @brandonjrouth 🦸🏻‍♂️#neverfeltsaferinmylife

Objavu dijeli Tala Ashe (@talaashe)

Routh neće biti jedini Superman koji će se pojaviti u Crisis on Infinite Earths događaju, jer će Tom Welling i Erica Durance iz Smallvillea također imati gostujuće pojavljivanje, kao i Batman iz 66te Burt Ward, te mnogi drugi.

Crisis on Infinite Earths će uključiti Supergirl, The Flash, Arrow, Batwoman i DC’s Legends of Tomorrow, a uz to će poslužiti i kao dio Arrowove posljednje sezone, a neki očekuju da će to biti finale Oliverove velike priče.