Kao što smo do prije par mjeseci pisali sve živo i neživo glede Avengers Endgame uoči njegovog izlaska, sada je u istu fazu stigao i nadolazeći Arrowverse crossover Crisis on Infinite Earths. Nakon nekoliko teasera, prvog trailera i dva seta službenih promo fotografija (za prvi i drugi dio), sada su stigle i nove službene fotografije, za treći dio ovog petodijelnog crossovera.

U novim fotografijama vidimo dodatnu interakciju između najvećih heroja koje su kozmičko biće Monitor i njegova agentica Harbinger okupili za nadolazeću prijetnju koja je u stanju u potpunosti uništiti sve svijetove Multiverzuma – Anti-Monitora. Uz još jedan pogled na glavne likove, vidimo da će se vratiti i Lex Luthor koji je bio glavni negativac u prošloj sezoni serije Supergirl. A konačno imamo i čisti pogled na lik Pariah i Black Lightninga koji će se pojaviti u crossoveru iako njegova solo serija dosad nije službeno bila dio Arrowversea. Također vidimo Olivera Queena/ Green Arrowa u njegovom outfitu iz sa početka njegove serije koja će uskoro završiti nakon osam sezona, što bi moglo značiti još jedan Oliverov povratak na otok Lian Yu, odakle je sve i počelo. Kingdome Come Supermana smo već imali prilike vidjeti u prošlim fotografijama, dok vidimo da će i badass girl tandem u obliku Supergirl i Batwoman, koja izgleda neće baš trpjeti Lexa Luthora, koji god razlog bio što je na ovim slikama u društvu pozitivaca.

Crisis on Infinite Earths će objediniti svih pet trenutnih Arrowverse serija, ali će objediniti i likove iz nekih drugih serija i svemira za koje dosad nismo ni znali da su povezani s Arrowverseom. Tako ćemo imati prilike gledati i gostujuće likove iz serija Smallville, The Flash (1990), Black Lightning te kratkoročne serije Birds of Prey iz 2002. U seriji ćemo gledati čak tri različita Supermana, imat ćemo i debi Bruce Waynea u Arrowverseu, a i određeni glumci će se naći u dvostrukim ulogama. Također, Audrey Marie Anderson, koja već godinama glumi lik Lyle Michaels u seriji Arrow, po prvi put će se pojaviti kao heroina Harbinger, dok će Tom Cavanagh, kojeg znamo kao Harrison Wellsa iz serije The Flash, prvi put se pojaviti kao lik Pariah.

Što je najbolje, sve to je samo kap u moru svega što nam CW sprema jer osim što je riječ o najvećem crossoveru dosad, najavljen je i kao epska kulminacija dosadašnjih sedam godina Arrowversea te stvarno strepimo da vidimo što će se dogoditi s onim likovima koji će biti toliko sretni da prežive ovu bitku jer je najavljena budućnost koja za dva glavna Arrowverse heroja, Green Arrowa i Flasha, ne izgleda nimalo svijetlo, ali za rješenje te enigme ćemo morati pričekati da se Crisis odvije.

Crisis on Infinite Earths će biti podijeljen u sveukupno pet epizoda, a prikazivat će se po sljedećem rasporedu:

8. prosinca – Supergirl
9. prosinca – Batwoman
10. prosinca – The Flash
14. siječnja – Arrow
14. siječnja – Legends of Tomorrow

Nove službene fotografije: