Brendan Fraser, zvijezda The Mummy, George of the Jungle i Encino Man, se pridružuje DC svemiru kao Robotman u nadolazećoj DC seriji ‘Doom Patrol’.

Prema Deadline, Fraser će dati glasi liku, koji je jednom bio poznat kao vozač utrka Cliff Steele. Nakon strašne nesreće, Steeleov um je prenesen u robotsko tijelo i on je postao Robotman. Frasier će također glumiti Steele u pogledima unatrag, ali glumac Riley Shanahan će biti tijelo Robotmana kada je na ekranu.

Fraser je nekoć bio jedna od najvećih zvijezda na svijetu, ali se odmaknuo od tog svijeta prije nekoliko godina. Jedan članak iz GQ, ranije ove godine, je otkrio da je glumac bio seksualno napadnut i da je to razumljivo ostavilo traga na njegovoj karijeri i životu. Međutim, od tada je počeo sve više i više raditi, te je u zadnje vrijeme imao velike uloge u The Affair, Trust, Condor i sada Doom Patrol.

Pravljena prema stripu istog imena, serija će se fokusirati na Cyborg, Robotman, Negative Man, Elasti-Woman, Crazy Jane i Dr. Niles Caulder, grupu ‘nepodobnih’ superjunaka koji kreću spasiti svijet, dok se nose sa svojim traumatiziranim i čudnim životima.

Nedavno smo pisali da je Doom Patrol pronašao svog Victor Stone/Cyborg, u glumcu Joivan Wade (The First Purge).

Izvršni producenti serije Doom Patrol su Greg Berlanti, Geoff Johns, Jeremy Carver i Sarah Schechter. Serija će započeti u 2019. godini na novoj DC streaming platformi.