Netflix nastavlja stvarati hype za nadolazeći debi svog El Camino: A Breaking Bad Movie na streaming mreži ovim novim teaser videom. Podloga mu je “Enchanted” od Chloe X Halle, a vidio pokazuje scene Aarona Paula kao Jessea Pinkmana kroz svih per sezona Breaking Bad serije, od njegovih ranih dana kao kuhara Metha do njegovog bježanja iz laboratorija pred kraj serije – i sve osobne tragedije između. Nažalost, ovaj teaser ne otkriva nikakve nove scene iz nadolazećeg filma, nego koristi ovu priliku kako bi podsjetio pretplatnike da mogu bingati cijelu seriju na Netflixu dok čekaju dugo očekivani nastavak.

El Camino: A Breaking Bad Movie je uspio završiti cijelo snimanje u tajnosti, a nije otkriveno da je projekt završen sve dok Bobu Odenkirku nije procurilo tijekom jednog intervjua. Netflix je službeno najavio premijeru filma u listopadu.

Još nije potvrđeno hoće li se Bryan Cranston ponovno udružiti s Paulom u možda nekoj flashback sceni koja uključuje Waltera Whitea i Jessea Pinkmana. Ili nekoj sličnoj sceni za film, iako bi bilo veliko iznenađenje da se barem ne pojavi u cameo ulozi.

Moći ćete pogledati El Camino: A Breaking Bad Movie kada dođe na Netflix 11. listopada 2019. godine. Do tada pogledajte ispod ovaj novi teaser video, koji je tu da vas samo još više nabrije za gledanje filma.