AMCov nadolazeći Breaking Bad film će navodno pratiti Aaron Paulovog Jesse Pinkmana nakon događaja iz finala serije. 

Jučer smo pisali da će kreator serije Vince Gilligan biti redatelj, scenarist i producent nadolazećeg Breaking Bad filma. Film bi se također mogao prikazivati na AMC, baš kao i najavljeni Walking Dead filmovi s Rick Grimes. Očekuje se da snimanje započne u New Mexico ovog mjeseca, a Slashfilm sada donosi da će Breaking Bad film pratiti Jesse Pinkman po završetku događaja seriji i glumac Paul će se vratiti u toj ulozi.

U međuvremenu, Bryan Cranston je potvrdio vijesti o Breaking Bad filmu na Dan Patrick Show, međutim, glumac nije siguran hoće li reprizirati svoju ulogu Walter Whitea i priznaje da još nije ni pročitao skriptu:

“Čini se kako postoji filmska verzija Breaking Bad, ali ja iskreno još nisam pročitao skriptu… Ja nisam dobio skriptu, ja nisam pročitao skriptu. Tako da postoji pitanje hoćemo li uopće vidjeti Walter Whitea u ovom filmu.”

Cranston je nastavio rekavši da bi volio reprizirati ulogu Walter Whitea i rekao da bi film mogao završiti priču i drugih likova:

“Ja bi, ja bi. Svakako. Ako bi me Vince Gilligan pitao, svakako, sigurno. On je genije i to je odlična priča. I postoji puno ljudi koji misle da su trebali dobiti završetak neke od ovih priča koje smo ostavili otvorenima. A ova ideja, prema onome što sam čuo, ulazi u neke, barem, likove čije putovanje nije bilo završeno.”

Breaking Bad je se prikazivao na AMC od 2008. do 2013. godine i priča priču o Walter Whiteu kroz pet sezona. White je učitelj kemije koji se okrene kriminalu nakon što mu je dijagnosticiran rak. Kreator serije je Gilligan, a glumci su Cranston, Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Laura Fraser i Jesse Plemons. Serija je dobila hrpu nagrada tijekom svog prikazivanja, uključujući 16 Primetime Emmy Nagrada i 58 nominacija. Serija je također započela prequel spin-off seriju, Better Call Saul, u kojoj glume Odenkirk, Esposito i Binks.

Za sada još nema govora o datumu izlaska Breaking Bad filma.

Napišite nam u komentarima, na našoj facebook stranici, radujete li se ovom filmu ili mislite da seriju treba ostaviti kako je završila?