Black Widow trenutno bi trebala stići u kina ovog studenog, a neke nove promo slike otkrivaju novi pogled na palog Osvetnika Scarlett Johansson u prequelu Infinity War filma.

Prvobitno je film trebao biti objavljen u svibnju, sada se nadamo da bi Black Widow mogao stići ovog studenog (onog dana kada smo trebali gledati Eternals, film od kojeg u ovoj fazi nismo vidjeli ništa službeno). Puno je izvješća o kinima koja se ne otvaraju s ove strane  ljeta, ali ništa još nije potvrđeno, a Tenet još uvijek ima – pomalo optimistično? – Datum izlaska u kolovozu. Ipak, gotovo sigurno u kinima ove godine nećemo gledati puno filmova, a isto treba očekivati i od Black Widow.

Možemo se samo nadati da ćemo vidjeti Black Widow prije ovog Božića, ali s trenutnim datumom izdanja koji se brzo približava, pojavila se neka nova promo umjetnost.

Iako je marketinška kampanja filma definitivno uzela stanku, ipak je dobro vidjeti ovakve stvari vani, a to je nešto što fanove oduševljava dok s nestrpljenjem očekuju puštanje Black Widow. Ako kina ostanu zatvorena, moguće je da će debitirati na Disneyu+, ali i vrlo malo vjerojatno s obzirom na to koliko novca bi Disney u konačnici izgubio.

Nedavno smo čuli da bi dva nova trailera uskoro trebala doći, no kasnije je objavljeno da će se prikazivati samo u kinima, te da će sadržavati vrlo malo novih scena. Ipak, u nekom ćemo trenutku morati vidjeti novi sadržaj Black Widow, čak i ako Marvel Studios preskoči [email protected]

Pogledajte dolje predstavljena djela: