Glumac Cress Williams, koji glumi lika Black Lightning u istoimenoj CW seriji je nas svom Instagram profilu objavio da možemo očekivati pojavljivanje njegovog lika u nadolazećem crossoveru Arrowverse svemira – Crisis on Infinite Earths.

Već smo odavno rekli da je CW pripremio za sljedeću sezonu najveću i najbogatiju Arrowverse sezonu dosad. Prikazivati će se sveukupno pet serija (Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow Batwoman), a sve te serije će tijekom blagdanske sezone će biti spojene u crossover Crisis of Infinite Earths za kojeg je najavljeno da će biti najveći crossover dosada i kulminacija zadnjih sedam sezona, koliko Arrowverse već postoji.

Serija Black Lightning na CW se također prikazuje od jeseni 2018., a od ove jeseni će krenuti i treća sezona. Iako je također baziran na DC stripu, Black Lightning nikad dosad nije bio povezan sa bilo kojom Arrowverse serijom te je djelovao sam za sebe, iz CW-a također nikad nisu htjeli konkretno reći je li Black Lightning stvarno smješten, ili nije smješten, u Arrowverse svemir. Fanovi su dugo čekali tu potvrdu kako bi se Lightning našao u društvu sa Green Arrow, Flash, Supergirl i ostalim likovima koje već dobro poznajemo.

Iako je vijest o njegovom priključivanju Arrowverseu isprva objavio portal WeGotThisCovered, koji i nije baš poznat kao neki pouzdani izvor informacija, njihovu vijest je na svom Instagram profilu podijelio i Cress Williams, koji glumi Black Lightninga, čime sada zasigurno možemo reći da je zapravo cijelo vrijeme bio smješten u Arrowverse svemir (vjerojatno će to sva ta spika sa Arrowverse multiverzumom sve to na kraju nekako objasniti).

Crisis on Infinite Earths (Arrowverse Endgame), sastojati će se od sveukupno pet epizoda, a bit će podijeljen u dva dijela. Prvi dio očekujemo početkom prosinca, a drugi dio tijekom siječnja (peta sezona Legends of Tomorrow počinje tek nakon zimske pauze). Unatoč pojavi Black Lightning lika, njegova solo serija neće biti dio crossovera. No uz sve ovo, pred nama je sigurno epski crossover.

Treća sezona serije Black Lightning počinje 21. listopada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

You asked for it…you got it!!! #blacklightning #crisisoninfiniteearths #getlit

Objavu dijeli Cress Williams (@cress_williams)