Ben Affleckov Solo Batman Film zamišljen u Odličnom Fanovskom Traileru [video u članku]

Ben Affleckov Solo Batman Film zamišljen u Odličnom Fanovskom Traileru [video u članku]

Ben Affleck je završio sa svojom ulogom Batmana, međutim to nije zaustavilo određene ljubitelje DCEUa nadati se da će jednog dana vidjeti glumca u solo Batman filmu. Jedan požrtvovani fan je uzeo postojeće Batmanove snimke i spojio ih u teaser trailer onoga što bi mogli očekivati od Affleckom vođenog Batman filma. YouTuber Jon Arryn Garza koristi snimke koje prikazuju veliku količinu trenutnih DCEU negativaca, poput Harley Quinn (Margot Robbie) i Joker (Jared Leto) dok imaju razne susrete s Vitezom Tame.

Ovaj fanovski video trailer također koristi Two-Face (Aaron Eckhart) i Scarecrow (Cillian Murphy) iz Christopher Nolanove Dark Knight trilogije, sve prije nego se fanovski Batman: Arkham Asylum logo pojavi na ekranu. Tada, neki tip post-kredit scene, nam na sekundu prikaže Liam Neesonovog R’as Al Ghula.

Ovaj video je vrlo vjerojatno nastao iz nedavnih izjava kinematografa Roberta Richardsona o filmu, gdje je on otkrio da bi se veliki dio filma odvijao unutar kultne DC Comics lokacije Arkham Asylum. Richardson je bio zaposlen da radi s Affleckom na filmu, ali su se na kraju rastali s projektom – od tada je zamijenjen Rogue One kinematografom i dugogodišnjim Matt Reevesovim suradnikom Craigom Fraserom.

Ben Affleck je također potvrdio u intervju da tom filmu definitivno ne bi nedostajalo protivnika, čime je samo još više potvrđena izjava kinematografa Richardsona.

The Batman redatelja Matt Reevesa dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine.

U nastavku pogledajte odličan fanovski teaser trailer za solo Batman film s Benom Affleckom u glavnoj ulozi, kojeg teško da ćemo ikada imati prilike vidjeti.

Similar Posts