Ban Affleck je i službeno potvrdio da više neće glumiti ulogu Bruce Waynea / Batmana!

Nakon što smo mjesecima čekali pitajući se hoće ili neće, glumac je službeno potvrdio da više neće glumiti Batmana. Možete pogledati u tweetu ispod.

Detalji radnje za The Batman film su i dalje u tajnosti, međutim glasine su da će se fokusirati na mladog Viteza Tame. Reeves je osobno potvrdio da film neće biti direktno vezan na Frank Millerov Year One strip.

Redatelj je predao prvi nacrt skripte u rujnu, a vlasnik Heroic Hollywooda Umberto Gonzalez je otkrio da je Reeves predao ispravljenu skriptu pred kraj 2018.

The Batman je jedan od mnogih projekata koje trenutno razvija Warner Bros. i DC Films, uključujući The Flash solo film, Green Lantern Corps, Black Adam, Cyborg, Supergirl, New Gods i Nightwing.

DCEU SE nastavlja sa Shazam! 05. travnja 2019, Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), stiže 07. veljače 2020 i Wonder Woman 1984 dolazi u kina 05. lipnja 2020. Solo Joker film, koji je navodno izvan DC film svemira i u kojem Joaquin Phoenix glumi Princa Kriminala također dolazi u kina 04. lipnja 2019.

Jel nam Henry Caville sljedeći na redu? Napišite nam u komentarima što mislite o odlasku Afflecka.