Ovo je negdje 10 put da mi objavljujemo vijesti o Affleckovom premišljanju, bilo ih je još puno više koje nismo objavili, ipak sada se čini kako se zaista neće vratiti u ulozi Batmana, barem ne u Matt Reeves solo Batman filmu. 

Velike se promjene događaju u DC taboru, a kao rezultat toga su i velike promjene u stripovskim filmovima koji dolaze od njih, a to sve djeluje i na promjene u Warner Bros. Jedan od najzanimljivijih slučaja te budućnosti je pozicija Ben Afflecka kao Batmana. U jednom trenutku je to ‘da, on se vraća’, dok je već u drugom ‘možda ipak ne’. Sada dolaze izvještaji o situaciji s Matt Reeves solo Batman filmu u kojem se čini da Ben Affleck neće imati glavnu ulogu.

Ben Affleck nije siguran hoće li nastaviti glumiti ulogu Batman

Prema novom izvješću o budućnosti DC od  THR, Reeves je predao posljednji nacrt Batman filma prošli tjedan, a taj se navodno fokusira na mlađu verziju Bruce Wayne. Ako se to pokaže točnim, Affleckovo vračanje u ulozi Batmana, barem u ovom filmu, je malo vjerojatno. Warner Bros. i DC nisu komentirali ove glasine.

Kao i obično, ovo se mora tretirati kao glasina, jer nitko ne zna što se točno događa s Affleckom, kao ni s Reeves filmom. Glasine već neko vrijeme kruže o tome da će se u filmu raditi o mlađoj verziji Batmana, s nedavnom glasinom da je Reeves želi Jake Gyllenhaal u toj ulozi.

Čak i Affleck se činio poprilično nesiguran u svoj status, pa je nedavno izjavio da trenutno ‘razmišlja’ o ulozi u Reeves filmu, a oko tog vremena je izjavio i da nije siguran što se točno sljedeće događa s njegovom ulogom, rekavši ‘vidjet ćemo što budućnost donosi.’

Još ćemo dodati da su u ovom izvješću podijeljene još neke vrlo zanimljive stvari iz DC svemira filmova, koje ćemo vam donijeti u narednim člancima. Čini se kako se neke velike promjene spremaju kod njih, vrijeme će pokazati koliko će toga biti točno.