Čini se kako su Ben Affleck i Warner poprilično neodlučni i rekao bi neozbiljni, kada se radi o budućnosti njihovog najpoznatijeg lika, a nešto nam OPET o tome ima za reći Ben Affleck.U nedavnom intervju za Daily Sabah, Affleck je upitan hoće li reprizirati svoju ulogu u DC proširenom svemiru filmova ili će se okrenuti novim projektima. Affleck baš i nije ponudio definitivni odgovor i dao je naslutiti da njegova budućnost u DC svemiru – ispred i iza kamera – može krenuti u bilo kojem smjeru.

film-Accountant
  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

“Za mene, to je interesantno, a ja uvijek ocjenjujem ove stvari po zaslugama materijala.” Affleck je objasnio. “Želim režirati Batman film, a nikada nisam dobio skriptu koju sam želio, tako da oni počinju ponovno i prave novu skriptu. A sada, razmišljam o puno različitih mogućnosti i razmišljam o smjeru u kojem će DC svemir filmova ići, a ja ću samo pratiti moje interese u tome. I znam da volim raditi s ovom grupom ljudi i bilo mi je pravo zadovoljstvo praviti ove filmove.”

Kao što već vjerojatno svi znate, Ben Affleckova budućnost kao Bruce Wayne/Batman, je pod velikim upitnikom zadnjih godinu dana. Nakon što je odustao od redateljske stolice The Batman, tu je čast dobio Matt Reeves, činilo se kako je Affleck više nego željan nastaviti ispred kamere.

“S Matt Reeves koji pravi film, ja bi bio majmun na zemlji (Planet of the Apes) za Matt Reeves, a gdje tek ne bi bio Batman.” Affleck je rekao tijekom panela na ovogodišnjem San Diego Comic-Con. “To je fantastično.”

Ali mjesecima koji su uslijedili – pogotovo nakon raznih kontroverzi vezanih uz Justice League – Affleckova uloga u nadolazećem Batman filmu se činila sve daljom. Prošli mjesec, glumac je rekao za USA Today da on “razmatra” izlaz, nešto što se baš i ne podudara sa “sve je moguće” stavom koji je rekao sada za Daily Sabah.