Otkako je glumica Ruby Rose kao Batwoman imala svoj izuzetni debi u crossoveru Elseworlds, uskoro bi se mogla, u nekom izvjesnom budućem vremenu, naći i u svojoj solo seriji.

Ruby je danas na Instagram storyu objavila sliku Batwoman figure uz jednostavan opis: “Me in two months” (Ja za dva mjeseca). Ruby je ovako potvrdila tvrdnje određenih portala koji su kroz zadnja dva dana objavljivali da bi snimanje trebalo početi ovog proljeća u Vancouveru, što i nije neko iznenađenje budući da su sve Arrowverse serije dosada snimane u Vancouveru ili u nekim drugim dijelovima Kanade.

Prije nekih 15 dana smo saznali da je CW objavio da je Batwoman odobreno snimanje pilot epizode koju bi režirao David Nutter, redatelj poznat po radu na serijama Game of Thrones i Band of Brothers koje su mu priskrbile i dva Emmya. Naravno, CW je naručio pilot epizodu, ali kompletna serija je još uvijek na razmatranju. No, s obzirom da je riječ o projektu vrlo visokog nivoa, i nakon debija u Elseworldsu (a već je najavljen i novi crossover), teško je zamisliti da bi nas CW na kraju zakinuo.

Osim nove Batwoman serije, CW nam za ovu godinu sprema i novi crossover Crisis on Infinite Earths, koji će biti nastavak Elseworldsa. Definitivno je da nam ove, a vjerojatno i narednih godina Arrowversea neće nedostajati.

Vjerojatno ste ga već pročitali, ali da vas ipak podsjetim na službeni sinopsis serije:

“Naoružana strašću za socijalnu pravdu i s navikom govorenja onoga što joj je na umu, Kate Kane (Ruby Rose) se spušta na ulice Gothama kao Batwoman, otvorena lezbijka i visoko trenirani ulični borac s ciljem zaustavljanja kriminalnog uspona u gradu. Ali nemojte ju još zvati herojem. U gradu koji očajno treba zaštitnika, Kate mora pobijediti svoje osobne demone prije nego prihvati Gothamov simbol nade.”