Nakon što je Infinity Saga završila ranije ove godine, najavljene su razne TV serije fokusirane ne pojedine Avengers likove za novu Disney+ streaming platformu, poput Lokija ili Hawkeyea. Sada, u potpuno novom intervju, Trinh Tran otkrivao što možemo očekivati od nadolazeće Hawkeye serije u kojoj glumi Jeremy Renner.

U intervju za Comicbook.com, Avengers producentica Trinh Tran naglašava da je serija i dalje u razvoju, ali da se stvari razvijaju tako da bi uskoro mogli dobiti širu sliku o Jeremy Rennerovom Hawkeye liku. Također kaže da će se serija fokusirati na događaje nakon Avengers: Endgame filma.

“Mislim da će Endgame, uvijek utjecati na sve likove koje uvodimo u Disney + streaming serije kao i na budućnost filmova, za likove koji i dalje postoje. Tako da vi ćete samo morati saznati… ne mogu reći više o tome.”

Disney+ Hawkeye serija možda pronašla glavnu glumicu

Intervju se dotakao i Kate Bishop, koja će prema glasinama biti u seriju uz sada već umirovljenog Jeremy Rennera.

“Pa, oni su oboje Hawkeye na neki način, zar ne? Želite biti sigurni… Ja sam uvijek zainteresirana za uvođenje novih likova. A sada imamo fascinantnu mladu ženu koja je jako zainteresirana za ovu ulogu. Dakle, vidjet ćete ravnotežu i jednog i drugog.”

Avengers producentica je također razgovarala o tome kako Jeremy Rennerov Hawkeye neće biti tretiran drugačije samo zato što nije igrani film.

“Mi tretiramo naše serije jednako kao kada pravimo filmove. Mislim, osjećaj i kvaliteta tih serija će biti na istom nivou kao i Marvelovih filmove koje ste vidjeli. Tako da je to oduvijek bilo [Marvel Studios predsjednika Kevina Feigea] razmišljanje u smislu da ljudi koji budu gledali ove epizode, imaju osjećaj kao da gledaju dugačak film osim što neće trajati dva i pol sata, nego puno duže. I ideja o pravljenju serija za određene likove se stvorila kako bi mogli što bolje razviti te likove.”

Jeste li uzbuđeno što će Jeremy Renner reprizirati svoju ulogu iz Avengers: Endgame filma u Hawkeye seriji?