Marvel je prije par dana, napokon pustio trailer za Avengers: Infinity War, trailer koji je uništio konkurenciju, kao najgledaniji svih vremena!

Trailer dakako nije razočarao i zanimanje za film je veće nego ikada. Avengers: Infinity War teaser trailer je pogledan više od 230 milijuna puta unutar 24 sata, time uništivši prošli rekord.

Prije Infinity War trailera, rekord je držao teaser trailer za IT sa 197 milijuna unutar 24 sata. To znači da ga je trailer za Marvelov nadolazeći Avengers 3 film prestigao za više od 33 milijuna pregleda! Fate of the Furious, koji je jedan od filmova s najvećom zaradom ove godine drži treće mjesto. Ali to je daleko treće mjesto, jer je taj trailer pogledan ‘samo’ 139 milijuna puta unutar 24 sata. Marvel je ovo imao za reći u tweetu, zahvaljujući fanovima na obaranju rekorda.

“Zahvaljujemo se najboljim fanovima u svemiru što su učinili da ovaj @Avengers #InfinityWar trailer postane najgledaniji svih vremena, s 230 milijuna pregleda unutar 24 sata! Vidimo se svi 04. svibnja.”

Interesantno rekord u pregledima trailera se konstantno ruši svake godine. Najstariji trailer u top 20 je teaser trailer iz 2014 godine za Star Wars: The Force Awakens. Disney tu dominira s listom, s čak 14 filmova u top 20, od kojih su 5 MCU filmovi. Thor: Ragnarok na četvrtom mjestu (136 milijuna), Captain America: Civil War trailer #2 na desetom (94.7 milijuna), Black Panther na trinaestom (89 milijuna), Guardians of the Galaxy Vol. 2 na petnaestom (84 milijuna) i Captain America: Civil War prvi cijeli trailer na šesnaestom (61 milijuna).

Općenito govoreći, ti traileri su veliki indikator uspjeha na kino blagajnama. Beauty and the Beast je oborio rekord prošle godine i trenutno je film s najvećom zaradom ove godine, s više od $1.2 milijarde. Ne da je itko sumnjao da će Infinity War biti veliki uspjeh, ali ovo pokazuje da bi možda mogao postati film s najvećom zaradom u povijesti.

Thank you to the best fans in the universe for making @Avengers #InfinityWar the most viewed trailer of all time with 230 million views in 24 hours! See you all May 4th pic.twitter.com/7dYmhk8VSi