Ostalo je još nekoliko mjeseci do izlaska Avengers: Endgame filma, pa nam ne ostaje nište drugo nego skratiti to vrijeme raznim ne potvrđenim teorijama. 

Jedna takva teorija pretpostavlja da postoji savršeno jednostavno objašnjenje zašto Hulk neće izaći u borbu.

Prema Reddit korisniku donotmatthews, razlog zašto Hulk nije želio izaći u Avengers: Infinity War je “jednostavniji nego što smo pretpostavljali”. Ukratko, sve je to Thorova krivnja!

[Thor Ragnarok and Avengers Infinity War] I think the reason The Hulk won’t come out and fight is much simpler than we have been assuming. from r/FanTheories

“Htio sam pokušati formulirati fanovsku teoriju o Endgame kako bi impresionirao sve, ali ne, nemam ništa o tome. Jedna stvar koju jesam primijetio je Hulkov lik,” on je pojasnio. “U Thor: Ragnarok Hulk je na Sakaaru dosta dugo vremena kako se čini. Za to vrijeme on ne dopušta Banneru da povrati kontrolu, nauči pričati dosta dobro, pa čak ima i novu prijateljicu u Valkyrie. Njegovo mentalno stanje čini se da je negdje na nivou djeteta od 7 godina, godina više manje. Nakon toga se Thor i Hulk bore, te na kraju završe u Hulkovoj sobi. Thor i Hulk uđu u raspravu i Thor kaže neke zaista zle stvari Hulku. Thor se na kraju ispričava za sve što je rekao osim jedne stvari, on kaže Hulku da ga svi na Zemlji ionako mrze.”

Jadni Hulk!

Čini se kako su te riječi zaista pogodile Hulka – Grubi Thor!

“Nakon toga Hulk se bori na Asgardu bez problema, te se bori na svemirskom brodu bez problema. Nakon toga je poslan na Zemlju, gdje ga svi mrze. U Hulkovom dječačkom mozgu on Thorove riječi uzima doslovce da ga SVI mrze. Pa tako kada je upitan da se bori, on ne želi, on se duri i ne želi pomoći planeti koja ga mrzi. Moguće je da se i boji povrijediti ljude, kao što je to učinio zadnji puta. Ja ne mislim da to ima ikakve veze s Thanosom, nego da je povezano s time što je ponovno na Zemlji.”

Zaključak: “Hulk se duri zato što je Thor rekao da ga svi na Zemlji mrze.”

Mnogi Marvelovi fanovi su se uključili u tu raspravu sa svojim idejama na ovu teoriju.

“Ovo je poprilično dobro razmišljanje koje si dobro podržao, ali Joe Russo je rekao da je Hulku dosta “spašavanja Bannerove guzice”,” Reddit korisnik jcsatan je rekao.

“Russo braća lažu kako bi sakrila filmske spojlere,” Reddit korisnik Monkeybuttbutt je uzvratio.

Drugi korisnik je istaknuo blagu rupu u ovoj teoriji, koja je da Hulk nije ni na Asgardu tako lako baš izašao.

“Ne bi rekao da se bori na Asgardu bez problema, Banner skoči iz svemirskog broda i padne na bifrost most. Uglavnom Banner se mora ubiti kako bi natjerao Hulka da izađe,” Reddit korisnik preciousgloin je pojasnio.

Što mislite o ovoj teoriji? Jesu li samo njegovi osjećaji povrijeđeni? Napišite nam u komentarima.