Postojao je jedan trenutak u kojem su se Children of Thanos trebali vratiti u Avengers: Endgame u mnogo većoj ulozi; to je, naravno, prema Avengers: Infinity War zvijezdi Carrie Coon. Ona kaže da je pozvana da igra Proxima Midnight u Endgameu, iako je morala odbiti tu priliku zbog svog puno rasporeda. Iz grupe antagonista koji su se pojavili u Infinity Waru, samo je Ebony Maw imao govornu crtu u Endgameu, a ako dovoljno dobro pogledate, cijela se grupa pojavljuje u posljednjoj bitci, kroz VFX efekte.

“Dobila sam glasovnu audiciju; nije precizirano o čemu se radi u projektu. Bili su vrlo tajnoviti oko toga, ali dali su mi neke crte koje su završile u filmu”, otkrila je Coon u nedavnoj epizodi People’s Couch Surfing. “[Rusoi] su bili uzbuđeni zbog mogućnosti da ja stvarno fizički budem tamo i pozvali su me da dođem u Atlantu. Bila sam trudna i glumila sam u predstavu u to vrijeme, pa sam sletjela dolje i bila na sceni s njima oko 12 sati.”

Na pitanje planira li se ikad vratiti MCU, glumica je podsjetila fanove da nijedan lik iz stripa zaista nije zauvijek mrtav. “Nitko ne umire. Vrlo je moguće da bih mogla imati svoj vlastiti Avengers film. Ali ne bih se previše nadala,” našalila se.