Nakon što su zapalili svijet filmom Avengers: Endgame, svi su zainteresirani saznati na čemu to redatelji Joe i Anthony Russo sljedećem rade. Neki se nadaju da je to Community film ili povratak Arrested Development seriji. A onda su tu i ljudi koji se nadaju da će se vratiti Marvel Studiosu za još jedan superherojski blockbuster projekt.

Russo braća su sudjelovala na ‘Ask Me Anything’ temi na Redditu gdje su upitani o budućim franšizama, a oni su zadirkivali da imaju nešto u radu što bi moglo iznenaditi fanove – ali nisu željeli reći što je to.

Avengers: Endgame redatelji "tiho i tajno" rade na novoj franšizi

Kada su upitani koje bi franšize htjeli istražiti u budućnosti, njihov odgovor je bio nejasan, ali zadirkujući dovoljno da uzbudi ljude:

“Mi tiho i tajno upravo radimo na jednoj…”

Oni se možda odnose na Magic the Gathering seriji koju produciraju za Netflix ili možda potpuno novoj franšizi za Marvel Studios. Nema sumnje da bi ih fanovi voljeli vidjeti kako rade na X-Men, pogotovo nakon što su nedavno izrazili zanimanje za razvijanje Wolverinea.

Jedan od najboljih komentara u odgovorima na ovu Russo izjavu podiže pitanje da bi oni mogli raditi na adaptaciji Secret Wars, ali njihov rad na Marvel Studios je trenutno završio nakon dva Captain America filma i dva Avengers filma. I dok su zainteresirani za povratak, oni su već izjavili da bi voljeli raditi i izvan studija.

Nadate li se vidjeti braću Russo ponovno na nekom Marvelovom projektu ili mislite da je vrijeme da nastave dalje?