Čini se da su Rosso braća pronašla svoj sljedeći projekt izvan Marvelovog Filmskog Svemira. Nakon završetka Avengers: Endgame filma, ovaj redateljski duo je potpisao za pravljenje nove serije, ovog puta animirane i koja se fokusira na sve povezano s Magic The Gathering.

Tako je. Netflix i Wizards of the Coast razvijaju animiranu seriju baziranu na kartaškoj igri, a Russo braća su ovdje kao redatelji.

“VELIKO VRIJEME OBJAVE: Netflix i Wizards of the Coast se udružuju s Joe i Anthony Russo kako bi napravili Magic: The Gathering animiranu seriju, a nakon ovog teasera Chandre ima pitanja,” Netflix je objavio ranije danas.

Prema novim detaljima o seriji, Anthony i Joe Russo će biti izvršni producenti serije. U nedavno objavljenoj izjavi, par je objavio koliko su uzbuđeni što rade na ovoj seriji i potvrdili da su životni ljubitelji Magic The Gatheringa.

Za sada ima vrlo malo detalja o projektu, ali zna se da će se fokusirati na ekspanzivni svijet Magic The Gathering i njegovog Planeswalkera, koji su opisani kao.

Za sada još nema službenog datuma izlaska Netflixove Magic the Gathering serije, ali obožavatelji će htjeti paziti na najave tijekom godine.

Radujete li se ovoj novoj Netflixovoj animiranoj seriji?