Avengers: Endgame sadržavao je puno nezaboravnih, nevjerojatnih trenutaka, ali promatranje kapetana Amerike kako vlada Mjolnirom bilo je neporeciv vrhunac.

Mogućnost da je Steve Rogers bio “dostojan” prvi je put zadirkivana u filmu Avengers: Age of Ultron, ali se isplatilo četiri godine kasnije ljubaznošću braće Russo.

Sada, zahvaljujući šefu za vizualni razvoj Marvel Studiosa Ryanu Meinerdingu, imamo novi pogled na ranu koncept umjetnost koja prikazuje Kapetana kako skače u akciju.

S Mjolnirom u ruci, Cap u velikoj mjeri vodi borbu do Ludog Titana, a ovo je sjajna predstava jedne od najvažnijih scena u filmu.

Također pokazuje kako je sekvenca nastajala od najranijih faza, i očito je nešto što su Marvel Studios i Joe i Anthony Russo imali na umu od samog početka.

Avengers: Endgame je u kina stigao prošlog travnja, a za sada nema pokazatelja da će se najmoćniji Zemljini heroji ponovno okupiti. Međutim, čini se kao da Marvel Studios počinje postavljati temelje mladim Osvetnicima da se okupe u Marvelovom Filmskom Svemiru.

U nastavku pogledajte konceptnu umjetnost:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Keyframe rough of Cap vs Thanos from Avengers: Endgame. It was so much fun sketching ideas for this fight.

Objavu dijeli Ryan Meinerding (@ryan_meinerding_art)