Fanovi su napokon dobili prvi pogled na originalnih šest Avengera i njihova interesantna odjela u nadolazećem Avengers: Endgame filmu. S obzirom na događanja u finalnim trenucima Avengers: Infinity War filma, ovi novi pogledi se samo odnose na preživjele članove tima – minus nekoliko ključnih igrača. U ovom slučaju, samo originalni šest članova Avengersa je uključeno.

S datumom izlaska filma Avengers: Endgame koji nam se približava, Marvelova tajanstvenost je jednake snage kao i fanovsko iščekivanje. Međutim, zadnjih nekoliko dana dobivamo sve više informacija, scena i slika koje nas pripremaju za posljednji okršaj s Ludim Titanom Thanosom. I dok je Kevin Feige izjavio da će u promotivnom sadržaju biti prikazano samo 20tak minuta filma i to se pokazalo dovoljno fanovima za razviti razne teorije i očekivanja. Sada smo dobili prvi pogled na šest originalnih Avengersa i što je važnije njihove nove kostime za film.

I dok je većina modifikacija suptilna za povremene gledatelje – osim činjenice da je Hulk obučen u nešto što nisu poderane hlače – zagriženi fanovi imaju dosta toga za pregledati. Pogledajte sliku ispod.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Ove promjene na odjelima su suptilne, ali značajne. Značajno, čini se kako Captain America (Chris Evans) više ne odbacuje svoje crveno, bijelo i plavo odijelo u zamjenu za Nomadski izgled, Hulk (Mark Ruffalo) nosi odjeću, Black Widow (Scarlett Johansson) podržava svoju crvenu kosu iz prijašnjih filmova, ali je zadržala i platinasto plavu boju koju je imala u Avengers: Infinity War, a Hawkeye (Jeremy Renner) će pratiti Captain Americu i preuzeti novi identitet Ronina. A kako je prikazano na ovoj slici Avengers: Endgamea, Iron Manovo (Robert Downey Jr.) novo odijelo će imati više zlatne boje nego prijašnji dizajni, koje više podsjeća na njegovo Mark 2 odijelo iz stripova.

Avengers: Endgame je zasigurno jedan od najiščekivanijih filmova 2019. godine, tako da sami pogled na kostime likova koji su zadnje desetljeće krasili velike ekrane je dovoljan da uzbudi fanove. Međutim, ako uzmemo u obzir da će ovaj film biti kraj za neke od ovih likova (ako ne i sve), različiti znakovi klasičnog izgleda gotovo se mogu smatrati tužnim, a ne uzbudljivim. Ako je ovo kraj za neke od njih, ovaj klasični izgled bi mogao biti više od suptilnog pogleda na prošlost, te postati posljednji oproštaj nekih od najomiljenijih superjunaka.