Avengers: Endgame redatelji Anthony i Joe Russo su na San Diego Comic-Conu otkrili novu izbrisanu scenu iz filma, a mi vam je donosimo u ovom članku.

Iako je Avengers: Endgame film traje preko 3 sata, bilo je tu još dosta izbrisanih scena koje nisu dospjele u film. Neke su najavljene kao dodaci na BluRay i digital verzijama Avengers: Endgame filma, a jednu smo imali prilike vidjeti u produženoj verziji koja je išla u kinima (ona loša scena s Hulkom bez CGIja).

Sada su nam braća Russo u intervju za IGN na Comic-Conu otkrili novu, zabavnu ‘bro’ scenu između Thora i Rocket Raccoona na Asgardu. Iako ni ova scena nije do kraja dovršena, ipak izgleda daleko bolje nego ona Hulka iz produžene verzije filma koja je puštena za kina.

Nakon scene, pričaju o razlikama u mišljenjima između njih i scenarista filma o putovanju kroz vrijeme, koje se čini da i dalje nisu uskladili do kraja nažalost (najgori aspekt Avengers: Endgame filma, ali vjerojatno za budućnost MCUa ima nekog smisla).

Sljedeće, dotiču se Captain Americe i njihovog zajedničkog života, potencijalne mogućnosti za dijete i ostalog. Pričaju i o tome sretne li on ponovno Red Skulla na Vormiru kada krene vraćati Infinity Kamenje.

Nešto malo pričaju o dodatnim scenama koje će se naći na BluRay izdanjima Avengers: Endgame filma, te pričaju o njihovim novim projektima.

U nastavku pogledajte izbrisanu scenu (prvo na videu) iz filma Avengers: Endgame, kao i ostatak intervjua.