Avengers: Endgame redatelji Anthony i Joe Russo su na San Diego Comic-Conu otkrili novu izbrisanu scenu iz filma, a mi vam je donosimo u ovom članku.

Iako je Avengers: Endgame film traje preko 3 sata, bilo je tu još dosta izbrisanih scena koje nisu dospjele u film. Neke su najavljene kao dodaci na BluRay i digital verzijama Avengers: Endgame filma, a jednu smo imali prilike vidjeti u produženoj verziji koja je išla u kinima (ona loša scena s Hulkom bez CGIja).

Sada su nam braća Russo u intervju za IGN na Comic-Conu otkrili novu, zabavnu ‘bro’ scenu između Thora i Rocket Raccoona na Asgardu. Iako ni ova scena nije do kraja dovršena, ipak izgleda daleko bolje nego ona Hulka iz produžene verzije filma koja je puštena za kina.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Nakon scene, pričaju o razlikama u mišljenjima između njih i scenarista filma o putovanju kroz vrijeme, koje se čini da i dalje nisu uskladili do kraja nažalost (najgori aspekt Avengers: Endgame filma, ali vjerojatno za budućnost MCUa ima nekog smisla).

Sljedeće, dotiču se Captain Americe i njihovog zajedničkog života, potencijalne mogućnosti za dijete i ostalog. Pričaju i o tome sretne li on ponovno Red Skulla na Vormiru kada krene vraćati Infinity Kamenje.

Nešto malo pričaju o dodatnim scenama koje će se naći na BluRay izdanjima Avengers: Endgame filma, te pričaju o njihovim novim projektima.

U nastavku pogledajte izbrisanu scenu (prvo na videu) iz filma Avengers: Endgame, kao i ostatak intervjua.