Crisis on Infinite Earths, nadolazeći crossover Arrowverse svemira koji će biti kulminacija posljednjih sedam sezona ovog televizijskog superhero svemira dobio je svoje datume izlaska.

Crisis će se sastojati od sveukupno od pet epizoda od kojih će svaka biti iz jedne Arrowverse serije (Arrow, The Flash, Batwoman, Supergirl Legends of Tomorrow), što će ovaj crossover činiti najdužim, a prema najavama, i najvećim i najbogatijim crossoverom dosad.

Crisis on Infinite Earths će započeti 8. prosinca u seriji Supergirl, dan kasnije će se odmah nastaviti u seriji Batwoman, a dan nakon toga će svoj udio imati i serija The Flash. Epizode tih triju serija će činiti prvi dio crossovera. Na drugi dio ćemo morati čekati još dodatnih mjesec dana, jer će crossover svoje finale imati u epizodama serija Arrow Legends of Tomorrow, obje te epizode će izaći 14. siječnja 2020.

Crisis on Infinite Earths – kompletan raspored:

  • 8. prosinca – Supergirl
  • 9. prosinca – Batwoman
  • 10. prosinca – The Flash
  • 14. siječnja – Arrow
  • 14. siječnja – Legends of Tomorrow

Osim što će imati rekordno dugo trajanje, Crisis će nam ponuditi i hrpetinu novina. Prije svega, očekuje se da ćemo vidjeti dvije verzije Supermana, jednog kojeg glumi od prije poznati Arrowverse Superman Tyler Hoechlin, dok će drugog glumiti Brandon Routh, koji ne samo da u Arrowverseu glumi lika Atom, nego je već i glumio Supermana i filmu Superman Returns iz 2006.

Povezane vijesti:

Podsijetimo, najavljen je debi Black Lightninga u Arrowverseu u ovom crossoveru, a ono najnovije, i možda i najvažnije, Kevin Conroy, veteran glasovnih uloga koji još od 1992. posuđuje glas animiranom Batmanu, glumit će starijeg Bruce Waynea u Crisisu. Kad se sve to sagleda, čeka nas stvarno televijski spektakl.

Arrowverse će u nadolazećoj sezoni sigurno imati svoju najveću sezonu dosad, a Crisis sam ja još nazvao i Arrowverse Endgame jer ovaj crossover označava kraj jedne i početak druge faze Arrowversea.