Prije nekoliko tjedana smo saznali odličnu glasinu da je remake John McTiernanove akcijske komedije Last Action Hero u kojem glumi Arnold Schwarzenegger na putu. A sada saznajemo od Schwarzeneggera osobno da bi on ne samo bio zainteresiran za povratak ulozi Jacka Slatera (i sebe) u Last Action Hero 2, nego je također zainteresiran i za True Lies 2.

Da, tijekom nedavnog intervjua, Schwarzenegger je upitan da li bi bio zainteresiran za ove nastavke, a on je odgovorio:

“Ako je skripta odlična, ja bi to učinio. Uvijek je sve do fanova; ako oni zahtijevaju vidjeti još jedan takav film.”

John McTiernan je režirao Last Action Hero film prema scenariju od Shanea Blacka i Davida Arnotta baziranom na priči od Zak Penna i Adama Leffa. McTiernan je producirao film zajedno s Steve Rothom. U filmu su glumili Arnold Schwarzenegger, Austin O’Brien, Charles Dance, F. Murray Abraham, Art Carney, Frank McRae, Robert Prosky, Anthony Quinn, Mercedes Ruehl, s Ian McKellenom kao Death i Tomom Noonanom kao The Ripper. Columbia Pictures je izdala film u kina 18. lipnja 1993. godine.

True Lies je režirao, pisao scenarij i bio jedan od producenata James Cameron. U filmu su glumili Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Art Malik, Tia Carrere, Bill Paxton, Eliza Dushku, Grant Heslov i Charlton Heston. Film je došao u kina 15. srpnja 1994. godine.

Što mislite o nastavcima filmova True Lies i Last Action Hero s povratnikom guvernerom Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnim ulogama?