Andy Muschietti i Leonardo DiCaprio prave novi ‘The Time Machine’ film

Andy Muschietti i Leonardo DiCaprio prave novi ‘The Time Machine’ film

Andy Muschietti će režirati, dok će Leonardo DiCaprio producirati novu adaptaciju H.G. Wellsove knjige ‘The Time Machine’.
Ako niste gledali jednu od četiri adaptacije H.G. Wellsovog ‘The Time Machine’ vrijeme je da se pripremite za petu adaptaciju ovog filma! Andy Muschietti (‘It’) će režirati taj nadolazeći film, dok će ga Leonardo DiCaprio kroz svoj Appian Way producirati. Ova knjiga iz 1895. je kultni klasik i već je bila pretvorena u televizijsku dramu za BBC u 1949. godini, igrani film 1960. godine, televizijski film 1978. godine i najnoviji na velikim ekranima 2002. godine u kojem su glumili Guy Pearce, Sienna Guillory i Jeremy Irons.

Andy Muschietti i Leonardo DiCaprio prave novi ‘The Time Machine’ film

Muschietti će također producirati film zajedno sa svojom sestrom Barbarom Muschietti i DiCaprijevom poslovnom partnericom Jennifer Davisson. Arnold Leibovit, koji je bio izvršni producent na verziji iz 2002. godine će također biti izvršni producent i na ovoj verziji. Što se strane studija tiče, rješava se između Warner Bros. i Paramount Pictures. Nije još poznato hoće li DiCaprio i glumiti u filmu.

Za one koji ne znaju ništa o ‘The Time Machine’ ili se samo žele podsjetiti, priča prati znanstvenika iz Viktorijanske ere koji otputuje 802,000 godina u budućnost. Čovječanstvo je postalo dvije odvojene rase, lovina Eloi i lovci Morlocks. Kako bi se vratio u svoje vrijeme, on se mora boriti s Morlocksima kako bi vratio svoj Vremeplov.

Radujete li se vidjeti novu adaptaciju H.G. Wellsovog ‘The Time Machine’? Mislite da bi mogli vidjeti Leonarda DiCaprija u filmu? Hoće li smisliti neki novi preokret u filmu ili će se držati klasične priče? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts