Nedavno smo pisali o tome da će Alec Baldwin glumiti Thomas Waynea u nadolazećem Joker filmu, sada je ovaj to nažalost negirao.

Prijašnji komentari Alec Baldwina (Mission: Impossible – Fallout, The Departed) činili su se kao da objašnjava svoju ulogu u Todd Phillipsovom Joker filmu, kao Thomas Wayne (otac od Bruce Wayne/Batman) u smislu da nije “otmjeni i preplanuli biznismena koji je pravljen na kalup Donald Trumpa.” Sada je Baldwin pojasnio za USA Today da je on potpuno odustao od te uloge za Warner Bros. Pictures zbog pretrpanog rasporeda.

“Ja ne radim više na filmu,” Baldwin je izjavio, dodavši “siguran sam da me 25 drugih glumaca može zamjeniti.”

Evo i prijašnjeg Baldwinovog Tweeta na tu temu

Alec Baldwin će se pridružiti Joaquin Phoenixu u filmu, baš kao i  Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron i Zazie Beetz. Produkcija na filmu treba započeti 10. rujna, a studio je opisao film kao “istraživanje muškarca odbačenog od društva, koji nije samo tmuran lik za proučavati, nego i šira upozoravajuća priča.”

Nedavno je That Hashtag Show saznao da je pravo ime Jokera u nadolazećem Joker Origin filmu, s Joaquin Phoenixom, Arthur Fleck. Osim što su saznali pravi identitet Jokera, saznali su i da će priča pratiti Arthur Flecka, koji će se vratiti u Gotham City kako bi živio sa svojom ostarjelom majkom u njezinom apartmanu, gdje će najvjerojatnije upoznati samohranu majku Sophie Dumond.

Joker dolazi u kina 04. listopada 2019. godine.

Jeste razočarani što Baldwin odlazi? Koga biste voljeli vidjeti u ulozi Thomas Wayne?