Potvrđeno je da će Alec Baldwin glumiti Thomas Wayne u nadolazećem JOKER filmu, koji je, kao što svi znamo, otac Bruce Wayne, čovjeka koji će kasnije postati Batman.

Ovu potvrdu nam je donio Deadline, dok je THR dodao još detalja oko ove uloge, uključujući da je izvor rekao “da scenarij prikazuje Thomas Wayne kao otmjenog i preplanulog biznismena koji je pravljen na kalup Donald Trumpa.” To je definitivno uloga u kojoj Alec Baldwin ima iskustva, jer je glumio Donald Trumpa na Saturday Night Live posljednjih nekoliko godina, čak je nedavno dobio još jednu Emmy nominaciju za taj svoj posao.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Alec Baldwin će se pridružiti Joaquin Phoenixu u filmu, baš kao i  Robert De Niro, Frances Conroy, Marc Maron i Zazie Beetz. Produkcija na filmu treba započeti 10. rujna, a studio je opisao film kao “istraživanje muškarca odbačenog od društva, koji nije samo tmuran lik za proučavati, nego i šira upozoravajuća priča.”

Nedavno je That Hashtag Show saznao da je pravo ime Jokera u nadolazećem Joker Origin filmu, s Joaquin Phoenixom, Arthur Fleck. Osim što su saznali pravi identitet Jokera, saznali su i da će priča pratiti Arthur Flecka, koji će se vratiti u Gotham City kako bi živio sa svojom ostarjelom majkom u njezinom apartmanu, gdje će najvjerojatnije upoznati samohranu majku Sophie Dumond.

Dodatne informacije kažu da je Thomas Wayne (Alec Baldwin) muškarac u svojim 60tima, te ga opisuju kao “otmjenog, preplanulog” i bogatog izgleda, dok je Fleckova majka (Frances Conroy) opisana kao netko s opsesijom okolo svog bivšeg poslodavca, koja ne može vjerovati “da je ovo postao njezin život.” Robert De Niro će najvjerojatnije glumiti ulogu noćnog voditelja Murray Franklin, dok je Zazie Beetz samohrana majka koja postane interesantna muškarcu koji će kasnije postati ‘Clown Prince of Crime’ (Joaquin Phoenix).

Treba još dodati da je prvi izbor za Thomas Wayne bio Lord of the Rings zvijezda Viggo Mortensen, koji je odbio ulogu – prema Collider Jeff Sneider.

Joker dolazi u kina 04. listopada 2019. godine.