U eri reboota u kojoj živimo, neki se možda pitaju kada će jedna od najpopularnijih modernih serija, Lost, dobiti svoj reboot. Iako se možda nikada neće vratiti na male ekrane, ABC Entertainment predsjednica Karey Burke se nada da možda jednoga dana ipak hoće.

U razgovoru za Television Critics Association događaj nedavno, Burke je rekla da sanja o povratku Losta na male ekrane, ali je naglasila da o tome nisu održani službeni razgovori.

“To je doslovno trenutno samo ono o čemu sanjam kada idem u krevet po noći,” rekla je za The Hollywood Reporter“Ja nisam razgovarala s [izvršnim producentima] Carlton [Cuse] ili J.J. [Abrams] ili ABC Studios o tome. Ali često me upitaju koje serije bi voljela napraviti reboot i često je moj odgovor Lost – ponekad Alias. Ništa za prijaviti trenutno. Možda nikada. Ali bilo bi zanimljivo razgovarati o tome.”

Lost
  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Ako se Lost revival dogodi, Cuse možda neće biti dio toga. Cuse je rekao THRu prošle godine da su on i Lindelof dugo vremena govorili kako neće ponovno raditi na Lostu zato što “smo ispričali priču koju smo željeli reći.” Cuse je dodao da on osobno ne bi imao ništa protiv da ABC dovede nekoga drugog za pravljenje reboot Lost serije s likovima koji odlaze na otok u nekom drugom vremenskom razdoblju.

“Bilo bi manje zanimljivo kada bi htjeli koristiti likove koje smo mi imali u našoj seriji,” rekao je.

Lost je trajao šest sezona od 2004. do 2010. Jedan od njegovih drugih kreatora je bio JJ Abrams, koji je nakon toga režirao Star Wars: The Force Awakens i novi Star Trek, između ostaloga.

Jeste li vi zainteresirani za reboot Lost serije? Napišite nam u komentarima.