Aaron Paul rekapitulira najvažnije iz 'Breaking Bad' serije u dvije i pol minute

Aaron Paul rekapitulira najvažnije iz ‘Breaking Bad’ serije u dvije i pol minute

Glumac je na brzinu rekapitulirao pet sezona AMC-ove Breaking Bad serije, podsjećajući nas na trenutke poput “golog Walta u dućanu” i Paulovog Pinkmana kako kaže “kučka” puno puta.

U iščekivanju El Camino: A Breaking Bad Movie koji nam dolazi danas na Netflix, glumac Aaron Paul je rezervirao mjesto na Jimmy Kimmel Live! gdje je glumac energično razgovarao o samostalnom filmu i kako je to bilo reprizirati lika Jessea Pinkmana bez svog kolege Bryana Cranstona.

Prije nego što je glumac sjeo razgovarati o filmu, Kimmel je rekla da je prošlo šest godina od kako je Breaking Bad prestao s emitiranjem, a “čak i najtvrdokornijim fanovima treba osvježenje”, na što se Paul obvezao.

Paul je ponovio svih pet sezona serije Breaking Bad u roku od dvije i pol minute, naglašavajući stvari poput Cranstonovog Waltera Whitea i Pinkmana koji ubijaju ljude “naukom”, Whitea “koji se našao gol u trgovini namirnicama,” a Paulov Pinkman je rekao” kučka” dosta puta.

Razgovarali su o raznim drugim stvarima, no većini će vjerojatno biti najzanimljiviji ovaj video ispod, gdje se samo u dvije i pol minute možete prisjetiti svih važnih stvari iz pet sezona Breaking Bad serije i ako niste imali vremena za pogledati cijelu seriju prije izlaska filma, bolje se pripremiti za današnji dolazak El Camino: A Breaking Bad Movie na Netflix.

Similar Posts