Zašto su Disney+ serije najbolja stvar koja se dogodila Marvelu

Do ovog trenutka, imamo samo desetak epizoda u prvoj dozi Marvel Studiosa u televizijskom programu. Devet epizoda WandaVisiona i dvije epizode The Falcon and the Winter Soldiera i jedno je očito kao i uvijek do sada – stvaranje Disneyja+ vjerojatno je najbolje što se ikad dogodilo za Marvel Studios i njegovom sve većem Marvel Cinematic Universeu.

WandaVision obožavatelje je intenzivno zarobio u svijet tuge i kako se likovi nose s traumom. Povrh svega, upoznao je obožavatelje MCU-a s potpuno novim kutkom kinematografskog svijeta koji još nismo vidjeli ni u jednom Marvelovom filmu. Dok je Doctor Strange uveo publiku u magiju i vračanje, WandaVision je otkrila postojanje vještica i tamne magije.

Dva tjedna u The Falcon and the Winter Soldier, a mi već dobivamo slične vibracije. Serija se također bavi Buckyjem Barnesom (Sebastian Stan) i njegovim PTSP-om, dajući dovoljno vremena i njemu i Samu Wilsonu (Anthony Mackie) da mogu disati i razvijati se kao likovi. Nadalje, već je predstavio pregršt popularnih likova iz mitova o Marvelovim stripovima.

Zapravo je to srž cijele ove ideje – Marvel Studios sada ima priliku razviti intenzivne studije likova s ​​nekim manje poznatim likovima franšize. Potez je sporedne i pozadinske likove pretvoriti u glavne uloge, a to Marvel Studios izvršava besprijekorno na svakom koraku.

Živimo u svijetu u kojem je Avengers: Endgame na blagajnama zaradio gotovo tri milijarde dolara i privremeno je bio film s najvećom zaradom koji je ikad pogodio kino blagajne. Iako se čini da grom ne udara uvijek u isto mjesto dvaput, velika je želja za snimanje filma s veličinom i opsegom Endgamea.

Zbog toga će povećana ulaganja u Disney+ i televizijske emisije pomoći Marvel Studiosu i njegovom neposrednom budućnošću. Dok filmovi nastavljaju rasti, i serije na Disney+ bit će rezervirane za one likove kojima je potreban daljnji razvoj i rast.

Uvođenje Disney+ serije smještenih u MCU scenarij je koji se ne gubi za Marvel Studios, a vidjeli smo da je Studio već ubrao blagodati aranžmana s obje serije koje je objavio, a koliko ih tek još dolazi.

Similar Posts