5. Deadpool 2
film-deadpool

Deadpool

Što reći o ovom filmu, osim da, nakon onog prvog dijela, ga ne možemo dočekati. Definitivno jedno od najvećih iznenađenja u žanru Superjunaka, osobno mi je i najveće. Fantastičan prvi film, s odličnim Ryan Reynoldsom. U nastavku će mu se još pridružiti i Josh Brolin kao Cable.

Film dolazi u kina 01. lipnja 2018.

4. X-Men: Dark Phoenix

Dark Phoenix

Veliki sam ljubitelj X-Men filmova, kao i ostalih superhero filmova, pa tako i jedva čekam ovu, vrlo vjerojatno, najveću X-Men priču. U filmu glume Jennifer Lawrence, Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jessica Chastain, Olivia Munn i mnogi drugi odlični glumci.

Iskreno se nadam da će film biti dobar jer je u protivnom X-Men franšiza na konopcima.

Film dolazi u kina 02. studenog 2018.

3. Justice League

Justice League

Najveći do sada DC film, koji okuplja njihove najveće superheroje, koje glume vrhunski glumci kao što su Gal Gadot (Diana Prince / Wonder Woman), Jason Momoa (Arthur Curry / Aquaman), Amber Heard (Mera), Robin Wright (Antiope), Amy (Lois Lane), Henry Cavill (Clark Kent / Superman), Ben Affleck (Bruce Wayne / Batman), Ezra Miller (Barry Allen / The Flash) i mnogi mnogi drugi. Film bi možda bio i višlje na našoj ljestvici, da nisam razočaran većinom njihovih ranijih filmova (Batman vs. Superman i Suicide Squad).

U svakom slučaju očekujem od filma da će biti jedan od najvećih Superhero spektakla.

Film dolazi u kina 17. studenog 2017.

2. Thor: Ragnarok
Trailer: Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok

Treći nastavak jednog od glavnih Avenger likova Thora. Uz njega u filmu će se pojaviti i drugi likovi, među kojima najveći sigurno Hulk, a onda i Heimdall, Hela, Loki, Dr. Stephen Strange, Valkyrie, Sif, Skurge, Odin, Grandmaster, Korg, Surtur, Volstagg i mnogi mnogi drugi.

Očekujem vrhunski spektakl, ali moram reći da me jedna stvar brine, a to je redateljeva najava da neće biti dugačak film, štoviše mogao bi biti najkraći Marvelov film do sada, što je po meni razočaranje.

Ne ovisno o tome, zadnji veliki Marvelov film prije našeg izbora za broj 1.

1. Avengers: Infinity War 1 & 2
Avengers: Infinity War - potvrđeni likovi

Avengers: Infinity War

Mislim da broj 1 i nije pre veliko iznenađenje. Film i cijela franšiza, koja je građena od 2008, od filma Iron Man, deset godina kasnije će kulminirati, izlaskom prvog od dva dijela Infinity War filmova.

Gotovo svi Marvel superjunaci i negativci će se naći u jednom filmu, u borbi protiv Thanosa i Infinity Gauntleta.

Očekujemo film do sada neviđenih razmjera i sa najvećim budžetom u povijesti filmova.

Infinity War Part I dolazi u kina 1. svibnja 2018, a Part II (koji još nema službeni naziv) dolazi u kina 03. svibnja 2019.

 

U kojoj ulozi Marvelovog Filmskog Svemira bi voljeli vidjeti Keanu Reevesa?
217 votes · 217 answers
GlasajRezultati